Cautare

1918 de rezultate pentru "directia 5 skol" (3.35 secunde)
Cat priveste directia spre care se indreapta Romania, un procent de 75% sunt de parere ca se indreapta spre una gresita, doar 12% intr-o directie buna, iar 13% au afirmat ca nu stiu sau n-au raspuns.
El a fost director al Spitalului Teritorial Orasenesc Stei intre anii 1978-1986, apoi medic inspector la Directia Sanitara Bihor pana in 1990, cand a devenit director adjunct al Spitalului de Copii Oradea. Intre 1997 si 2009 a condus Directia de Sanatate Publica a judetului Bihor.
Ce acuzatii i-au fost aduse lui Ion Iliescu si Adrian Nastase EXCLUSIV Mircea Geoana le-a reprosat pe un ton virulent lui Adrian Nastase si Ion Iliescu in sedinta Comitetului Executiv al PSD ca gireaza actiunile lui Victor Ponta si nu spun nimic despre directia gresita in care se indreapta partidul.
Practic, mai mult de jumatate din bani provin dintr-o singura sursa - "cote defalcate din impozitul pe venit", capitol bugetar la care Directia de Impozite si Taxe a Primariei Craiova a incasat in plus peste 2,8 milioane de lei.
Fostul primar l-a turnat pe actualul edil-sef la politie pentru nereguli in cheltuirea banilor publici, dar a ajuns sa fie el cercetat de Directia Generala Anticoruptie in calitate de faptuitor.
Practic, mai mult de jumatate din bani provin dintr-o singura sursa - "cote defalcate din impozitul pe venit", capitol bugetar la care Directia de Impozite si Taxe a Primariei Craiova a incasat in plus peste 2,8 milioane de lei.
Nastase precizeaza ca cel care va castiga concursul va avea posibilitatea sa-i scrie pe blog o postare cu parerea sa despre directia in care se indreapta Romania.
Podul peste triaj - 5,7 milioane de lei Avand o lungime de 186 m, podul care traverseaza magistrala dubla Bucuresti - Timisoara si cele 18 linii ale triajului CFR asigura legatura catre Cimitirul Nord si viitorul targ de la Tancodrom.
Directia Nationala Anticoruptie a sesizat Procurorul General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmarii penale fata de BORBELY LASZLO, deputat in Parlamentul Romaniei si ministru al Mediului si Padurilor, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere, in forma continuata.Numele ministrului Mediului, Laszlo Borbely, a aparut intr-un dosar de trafic de influenta instrumentat de DNA Oradea.
• Parchetul General a ridicat inaintea finalizarii referendumului acte originale de la Curtea Constitutionala, Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central, Autoritatea Nationala pentru Cetatenie, Directia Generala Pasapoarte, Directia Evidenta Populatiei si Administrarea Bazelor de Date transformandu-se intr-o institutie care stabileste in afara legii pragul electoral?
Am aratat care este directia in care vrem sa mergem. ... o La finele lunii iulie erau inregistrate 5,68 milioane de contracte de munca active (mai multe cu 27.000 fata de iulie 2012).
Senatorul UNPR adauga ca realitatea este cu totul alta si ca "in mandatul actualului guvern, Romania a facut progrese certe in ceea ce inseamna gestionarea cu responsabilitate a problemelor cu care se confrunta minoritatea roma, in directia incluziunii sociale si a scoaterii din saracie a acestei comunitati".
Realitatea este ca in mandatul actualului guvern, Romania a facut progrese certe in ceea ce inseamna gestionarea cu responsabilitate a problemelor cu care se confrunta minoritatea roma, in directia incluziunii sociale si a scoaterii din saracie a acestei comunitati.
reducerea numarului claselor de salarizare din sistemul bugetar de la 111 la doar 5 clase si stabilirea unui salariu minim brut de 1.200 de lei si a unui salariu maxim brut de 22.000 de lei.
Din 2009 si pana in prezent insa, schimbarea asumata de PSD si directia propusa cetatenilor a fost una clara si sustinuta. ... Desigur, este necesar ca directia adoptata sa continue pentru a putea ajunge acolo unde ne dorim din punct de vedere economic si social.
Deci ne-am intors de unde am plecat, desi Directia Industria de Aparare si Probleme Speciale din cadrul ministerului are ca obiectiv, in mod ironic, aplicarea politicii Guvernului in domeniul industriei de aparare.
Iar astfel de declaratii sunt posibile pentru ca asta e directia data de la capetenia statului, asta e directiva lui Voda, asta e sensul imprimat si incurajat in societate de la cel mai inalt nivel al tarii.
- Eu nu vreau sa plec din PSD, dar vreau sa imi pastrez niste drepturi - pe care le-am avut si cand era Adrian Nastase, si cand era Mircea Geoana - de a sprijini PSD cand cred ca merge in directia buna si de a-mi spune parerea cand cred ca lucrurile nu merg in directia buna, a explicat fostul premier gestul sau.
Inspectorii de la Directia Sanitar -Veterinara din Constanta s-au conformat conditiilor UE si au luat decizia de implantare electronica a microcipurilor la efectivele de cai.
Secretarul general al Prefecturii, Gheorghe Munteanu, sustine ca sesizarea fostului primar al Botosaniului se afla in lucru la Directia Juridica. ... In prezent, taxa de salubrizare, impusa in 2001, este perceputa prin Directia de impozite si taxe a Primariei.
google-analytics.com